Studie werkplekken op de Campus

Beste studenten,

Hartelijk dank voor jullie feedback via verschilende kanalen. Zoals eerder bericht, staat er door de grote studentenaatnallen druk op de voorzieningen van De Campus Den Haag. Wij realiseren ons het belang van goede studieplekken. Daarom zijn de volgende maatregelen genomen:

  • Per direct is in de Schouwburgstraat zaal A2.03 opengesteld als stilte studiewerkplek (ongeveer 25 werkplekken)
    Door het openstellen van deze zaal en de realisatie van 25 studie werkplekken wordt er wel op gewezen dat de studenten geacht worden de medewerkers flexplekken op de vierde verdieping linkerzijde te respecteren. Zij kunnen dus wel gebruik maken van de studentenwerkplekken op de 4de (zolder) rechterzijde welke pas geleden geheel zijn uitgerust met een PC.

  • Per direct is op de 13de verdieping van het pand Stichthage het voormalige restaurant in zijn geheel opengesteld als studentenwerkplek omgeving. Tevens zijn daar 16 werkplekken uitgerust met een PC, de PC zalen zijn buiten colleges om beschikbaar. De openingstijden blijven daar van 08.00 tot 19 uur in de onderwijsperiode en buiten onderwijsperiode sluit het pand om 17:00 uur.

  • Met ingang van 11 april zal de Schouwburgstraat zowel op zaterdag als op zondag van 10.00 tot 19.00 uur opengesteld zijn voor studenten om te studeren (toegang middels de LU card).

Wij hopen jullie hiermee beter van dienst te kunnen zijn. Voor vragen, suggesties of onduidelijkheden, mail de faculteit via feedback@cdh.leidenuniv.nl.

Cindy van Houts

Projectmanager Facilities en Huisvesting FCDH


Laatst Gewijzigd: 10-04-2015