Vacature Student-lid Instituuts- en Opleidingsbestuur Bestuurskunde

Het Instituutsbestuur van Bestuurskunde zoekt voor het aankomende collegejaar (2015-2016) een nieuw student-lid!

Het student-lid in het instituuts- en opleidingsbestuur

Het student-lid is volwaardig lid van het instituuts- en opleidingsbestuur en mag over alle zaken meebeslissen. Als student-lid woon je de bestuursvergaderingen bij en laat je vanuit het studentenperspectief je licht schijnen op alles wat met de opleiding te maken heeft. Daarnaast vorm je de schakel tussen het instituut en de studenten en werk je met andere actieve studenten in je instituut en de assessor van het faculteitsbestuur samen om de belangen van al je medestudenten zo goed mogelijk te waarborgen.

 

Het Instituut Bestuurskunde staat onder leiding van het Instituutsbestuur, bestaande uit de Wetenschappelijk Directeur (prof. dr. Kutsal Yesilkagit), de Onderwijsdirecteur (dr. Jelmer Schalk), prof. dr. Sandra Groeneveld, dr. Caspar van den Berg en het huidige student-lid (Nadine Stokkink). Het instituutsbestuur is verantwoordelijk voor de werkzaamheden van degenen die tot het instituut behoren en bevordert de samenhang van onderwijs en wetenschappelijk onderzoek.

 

De opleiding beschikt daarnaast over een opleidingsbestuur. Het opleidingsbestuur draagt zorg voor het opstellen van het onderwijsprogramma en voor de uitvoering ervan. Het opleidingsbestuur bestaat uit de Wetenschappelijk Directeur (prof. dr. Kutsal Yesilkagit), de Onderwijsdirecteur (dr. Jelmer Schalk) en het huidige student-lid (Nadine Stokkink).


Profiel

- Je bent enthousiast en betrokken bij de studie Bestuurskunde
- Je hebt nauw contact met de studenten en de studievereniging
- Je beschikt over bestuurlijke sensitiviteit en integriteit
- Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden
- Je bent flexibel
- Je bent minstens 8 uur per week beschikbaar (tegen een financiële vergoeding)
- Werkervaring binnen het Instituut Bestuurskunde is een pré

Sollicitatieprocedure

Wil jij de belangen van je medestudenten behartigen en bestuurlijke ervaring opdoen? Solliciteer door uiterlijk maandag 15 juni 2015 je CV en motivatiebrief te sturen naar n.b.stokkink@cdh.leidenuniv.nl. De gesprekken zullen plaatsvinden op maandag 22 juni 2015. Meer weten over de functie? Neem contact op met het huidige student-lid, Nadine Stokkink, door te mailen naar n.b.stokkink@cdh.leidenuniv.nl.

Laatst Gewijzigd: 21-05-2015